Hirdetés

ekszer.lap.hu / Ékszerkészítés (Ötvösmesterek)

Ékszerkészítés (Ötvösmesterek)

Három generáción átívelő vállalkozás. Nagyapám, Szabó László 1954-ben nyitotta meg ötvös műhelyét Zentán. A szakma szépsége és szeretete kapcsán édesapám, Szabó Attila édesanyámmal három üzletet nyitott Szabilla Kft. cégnév alatt. A hagyományokat követve 2003-ban az ötvös iskola elvégzése után Nyíri György ötvös mesternél gyakorlati tapasztalatot szereztem.

Teljesen saját készítésű és tervezésű ékszereket és tárgyakat találhatnak a honlapomon az érdeklődök. Többnyire ezüsttel dolgozom, de arany ékszerek is vannak a munkáim között. Különleges hiánypótló ajándékokat is találhatnak nálam, mint például az egyedi

Egyedi ékszer készítés, ékszerbecsüsi tevékenység, javítás, ékszerek kölcsönzése.

egyedi, kézzel készült ékszerek a gyártótól

Vállalom egyedei arany és ezüst ékszerek készítését saját vagy a megrendelő egyedi elképzelései alapján olcsón és gyorsan. Ördöggyűrűk, valéta gyűrűk, órák beépítése, karikagyűrűk, karperecek, karláncok, fülbevalók, karláncok, nyakláncok, bokaláncok, nyakékek, piercingek készítése szerepel a repertoáromban.

Egyedi készítésű arany és ezüst ékszerek Pálfy László ötvösmester műhelyéből.

Arany ékszerek készítése

Egyedi arany, és ezüst ékszerek tervezése, készítése

Exkluzív ékszerüzletek Békés megyében, Truta János ötvösmester

Tizenöt éve foglalkozom ékszerek készítésével, javításával. Mesterem, Ludvig Rezső volt, akitől a szakma alapjain túl szokatlan megoldásokat és kihalófélben levő technikákat is tanulhattam. Jelenleg saját tervezésű ékszereim találhatóak webáruházamban. Természetesen egyéni elképzelések megvalósítására is vállalkozom. Műhelyemben gumiformák készítésével valamint precíziós öntéssel is foglalkozom.

Ha ékszerkészítéshez keresne céget, akkor válassza a Bojti Ékszermanufaktúrát! Ők ugyanis Magyarország egyik vezető ékszerkészítő vállalkozása. Felhozatalában például megtalálható egyedi karikagyűrű, de akár eljegyzési gyűrűk is kérhetőek. Ezek az egyedi ékszerek mindig nagy figyelemmel kerülnek megmunkálásra, hogy azok az érdeklődő minden elképzelésének megfeleljenek.

Meghatározás:

Arany, ezüst, nemesfém és drágakövek. Az ember ékessége az ékszer és szereti is mutogatni. Ez az oldal azért jött létre, hogy tematikusan rendezve megmutassa önnek a legjobb, ékszerekkel kapcsolatos weboldalakat. Sikeres böngészést kívánok!

Arany, ezüst, nemesfém és drágakövek. Az ember ékessége az ékszer és szereti is mutogatni. Ez az oldal azért jött létre, hogy tematikusan rendezve megmutassa önnek a legjobb, ékszerekkel kapcsolatos weboldalakat. Sikeres böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Ékszerkészítés (Ötvösmesterek)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés